PICTURA pe pereti

rsz 1rsz 2 femeie harpa pictura pereti murala desene corp uman figura portret maini lily mokus
PICTURI DEOSEBITE -->>
IMG 0661 copy
PICTURI FLORALE -->>
pictura pe pereti desene pentru copii artista din brasov lily mokus elefant ursulet iepuras balon
PICTURA IN CAMERA COPILULUI -->>

sursa de inspiratie...

rsz img 7325 2 copy copydfdfdf

Cand se aprinde beculetul, iau pensula, culorile si dau frau liber imaginatiei. Proaspata si vie imi naste mintea mereu ceva remarcabil . O sursa infinita de creativitate explodeaza in mine si mainile o iau pe dinainte, nu stiu de unde izvoraste si nici unde se revarsa. stiu doar ca acesta mi-este rolul printre oameni pe pamant, sa rup din suflet ce buzele nu o pot spune in cuvinte…

quote art mural painting pictura perete citat scris lily mokus life boring amazing kid instant greatJPG copy
pictura pe pereti maci rosii wall painting mural poppies lily mokus rr
rsz colosseum sketch roman italy artist art painting
rsz columns art painting lily mokus detail pictura

Care sunt primii pasi pentru a solicita o pictura pe pereti?

Comunicarea Initiala:

in prima conversatie(telefon, internet) imi veti oferii informatiile despre ideea pe care o doriti sau vom stabili impreuna tema picturii, dimensiunea, starea peretelui; , va propun un pret orientativ, suntem de acord sa ne vedem „la fata locului”.

iNTaLNIREA NOASTRa:

Vom comunica mai pe indelete subiectul picturii, va ascult dorințele. Vom stabili un design al picturii de potrivire în mediul respectiv, apoi voi realiza fotografii și masurătorile peretelui.

PREt sI SCHItE:

  • Adesea ofer mai multe optiuni de pret si schite pentru subiectul ales. Se achita un avans inainte de inceperea schitei.

Pe parcurs se poate ca schita sa fie corectata. Daca totul vi se potriveste(atat pretului cat si ideii) putem incepe lucrarea.

Pretul va fi calculat in functie dimensiune si de urmatoarele criterii de complexitate: Minimal(1-2 culori, forme simple, 2d), Mediu(3-5 culori, forme compuse, 3d), Complex(mai mult de 5 culori/nuante, forme complexe, 3d)

Tema aleasa: geometrie, peisaj, structura, figura umana, portret, maini, etc.